ФАЛАФЕЛЬ СМАЖЕНИЙ

Страва близькосхідної кухні, що являє собою смажені на олії невеликі котлетки з меленого нуту. Часто фалафель споживається загорнутим у піту разом замаринованими овочами та приправленим гострим соусом або кунжутною пастою. Фалафель може бути гарніром і самостійною стравою, а також служити заміною м’ясного фаршу у класичних рецепах.

Склад

  • нут 65%,
  • цибуля 14%,
  • петрушка свіжа 8%,
  • вода питна,
  • олія соняшникова,
  • часник сушений мелений,
  • сіль кухонна,
  • суміш пряноароматична ” Карі”,
  • кумін сушений  мелений,
  • паприка сушена мелена,
  • перець чорний сушений мелений,
  • консерванти: сорбат калію, гуарова камідь.

Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білків-7,6 g(г), жирів-18,8 g(г), вуглеводів-20,3 g(г)

Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1235 kJ (кДж)/ 295 kcal (ккал)

Умови зберігання: за температури від + 2 °С до + 6 °С.

Строк придатності – 25 діб

Маса нетто 180 g(г)±3%

изображение_viber_2022-12-26_12-00-11-053

Здоровий перекус

Пістний продукт

Не містить ГМО

Вегетаріанський продукт

Без Глютену

Термін зберігання 25 днів

Температура зберігання від + 2 °С до + 6 °С

    Зв'язатися з нами