Страва близькосхідної кухні, що являє собою смажені на олії невеликі котлетки з меленого нуту. Часто фалафель споживається загорнутим у піту разом замаринованими овочами та приправленим гострим соусом або кунжутною пастою. Фалафель може бути гарніром і самостійною стравою, а також служити заміною м’ясного фаршу у класичних рецепах.
ФАЛАФЕЛЬ СМАЖЕНИЙ
Склад
- нут 65%,
- цибуля 14%,
- петрушка свіжа 8%,
- вода питна,
- олія соняшникова,
- часник сушений мелений,
- сіль кухонна,
- суміш пряноароматична ” Карі”,
- кумін сушений мелений,
- паприка сушена мелена,
- перець чорний сушений мелений,
- консерванти: сорбат калію, гуарова камідь.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білків-7,6 g(г), жирів-18,8 g(г), вуглеводів-20,3 g(г)
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1235 kJ (кДж)/ 295 kcal (ккал)
Умови зберігання: за температури від + 2 °С до + 6 °С.
Строк придатності – 25 діб
Маса нетто 180 g(г)±3%
Здоровий перекус
Пістний продукт
Не містить ГМО
Вегетаріанський продукт
Без Глютену
Термін зберігання 25 днів
Температура зберігання від + 2 °С до + 6 °С