Хумус з паприкою

Солодкий болгарський перець робить цей хумус яскравою і привабливою стравою. Такий хумус порадує не тільки своїм смаком, але і видом. Можна подавати на сніданок, обід, вечерю, використовувати як перекус і просто насолодитися цим смаком , коли захочеться.

Склад

  • нут 50%
  • вода питна
  • гострий перець свіжий 10%
  • перець червоний солодкий свіжий
  • насіння сезам (кунжуту) 10%
  • олія соняшникова рафінована
  • сіль кухонна
  • часник мелений
  • регулятор кислотності – лимонна кислота
  • сорбінова кислота
  • бензоат натрію

Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту:

білків-9,5 g(г), жирів-23,5 g(г), вуглеводів-4,0 g(г)

Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту:

1179,9 kJ (кДж)/282 kcal (ккал)

Маса нетто: 250g(г)±3%

Кошерний продукт

Пістний продукт

Не містить ГМО

Вегетаріанський продукт

Без Глютену

Термін зберігання 25 днів

Температура зберігання від 0°С до +6°С

    Зв'язатися з нами