Солодкий болгарський перець робить цей хумус яскравою і привабливою стравою. Такий хумус порадує не тільки своїм смаком, але і видом. Можна подавати на сніданок, обід, вечерю, використовувати як перекус і просто насолодитися цим смаком , коли захочеться.
Хумус з паприкою
Склад
- нут 50%
- вода питна
- гострий перець свіжий 10%
- перець червоний солодкий свіжий
- насіння сезам (кунжуту) 10%
- олія соняшникова рафінована
- сіль кухонна
- часник мелений
- регулятор кислотності – лимонна кислота
- сорбінова кислота
- бензоат натрію
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту:
білків-9,5 g(г), жирів-23,5 g(г), вуглеводів-4,0 g(г)
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту:
1179,9 kJ (кДж)/282 kcal (ккал)
Маса нетто: 250g(г)±3%
Кошерний продукт
Пістний продукт
Не містить ГМО
Вегетаріанський продукт
Без Глютену
Термін зберігання 25 днів
Температура зберігання від 0°С до +6°С